Sabahlıklı Pijama Takımı
Sabahlıklı Gecelik Takımı
4lü Lohusa Hamile Setleri
Lohusa Pijama
Lohusa Gecelik
Önden Düğmeli Pijama
Lohusa Şal
Lohusa Setleri
Tesettür Lohusa
Lohusa Emzirme Sütyeni
Lohusa Emzirme Atleti
Lohusa Hamile Külotları
Hamile Taytı
Lohusa Korseleri
Hamile Atleti
Lohusa Çamaşırları
EMZİRME ATLETİ
Organik Lohusa Çamaşırları
Lohusa Terlik Modelleri
Lohusa Tac Modelleri
Terlik Tac Modelleri
Hastane Kapı Süsü
Anne Bebek Terlik Seti
Lohusa Sepeti
İsimli Emzik Zinciri
Terlik - Taç Seti
Lohusa Şalı
İsme Özel Bebek Setleri
Bebek Kundak ve Puset
Yeni Doğan Bebek Giyim
Bebek Battaniye
Bebek Takı Yastığı
Beşik Uyku Seti
İsimli Bornoz Set
İsme Özel Bebek Tulum Setleri
İsme Özel Kundak
Çikolata Kisti Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Halk arasında çikolata kisti ismi ile bilinen endometriozis hastalığının tek bir sebebi vardır. Normal şartlarda kadınların rahmi her ay gebeliğe el verişli olacak şekilde kendini yeniler. Ancak gebe kalınaması durumunda "adet kanaması" dediğimiz, rahmin kendini yenileme ve onara süreci başlar. Bu süreçte rahim içerisindeki doku parçalanır ve vücuttan atılır. Daha sonrasında ise vücut tarafından yeniden oluşturulur. Ancak bazı durumlarda rahim içerisinde oluşması gereken bu hücreler rahmin dışarısında oluşur ve çikolata kisti dediğimiz rahatsızlığa sebep olurlar. Çikolata kisti oldukça ağrılı bir rahatsızlıktır. Çikolata kisti denmesinin sebebi ise rahim dışında oluşan bu hücreler zamanla kistik bir yapı halini almaya başlamalarındandır.
Hamilelik esnasında rahim ağzının erken açılması birçok kadının çekindiği bir durumdur. Daha çok "rahim ağzı yetmezliği" adıyla bilinen durum gebeliklerin %10 ila %15'inde yaşanan bir durumdur. Kulağa çok basit gelen bu durum çoğu zaman düşük veya erken doğum ile sonuçlanabiliyor. Ancak çağımızın getirdiği gelişmeler erken teşhiste bu durumların önüne geçebiliyor. Normal şartlarda rahim ağzı kapalı bir durumda olur. Ancak rahim ağzının hamileliği kaldıramayacak kadar güçlü olmaması gibi durumlarda rahim ağzı, doğum sancılarından önce açılabiliyor. Bu durum daha çok hamileliğin 12 ila 32'nci haftaları arasında yaşanıyor
Hamilelik insanlar için çok büyük bir dönüm noktasıdır. İnsanın varoluşu gereği doğum yüzyıllarca kutsal bir durum olarak adlandırılmıştır. Bu mucizevi durum ülkemizde ve kendi kültürümüzde kutlamalar ve şölen gibi etkinliklerle de kutlanmaya devam eder.
Doğum sonrası 6 haftalık dönem olan lohusa döneminde ise, rahatlık ve konfor çok önemlidir. Lohusa pijama, bu dönemde rahatlığı üst seviyelere çıkaracak bir giyim seçeneği olabilir. Rahat olması; yatarken ve otururken sıkmadan bedene oturması ile de rahatlığı ile ön plana çıkar. Özellikle önden düğmeli lohusa pijama modeli, kolay emzirme özelliği ile kullanışını daha da kolaylaştırır.
Düşükten Sonra Ağrının Nedenleri Nelerdir?
Bebeğin gelişimini çeşitli nedenler ile hamilelik boyunca tamamlayamadan doğumun gerçekleşmesine ve bebeğin yaşayamaması haline düşük denir. Bu durum yani düşük sonrası bebeğin hayata tutunmaması durumu genelde 24 haftasını tamamlayamayan bebeklerde görülür.
Meydana gelen 3 aydan öncesinden yaşanan düşüklere erken düşük denir ki ülkemizde genel olarak erken düşükler görülür. Yapılan düşükler kadınları hem psikolojik olarak hem de biyolojik olarak son derece zorlayıcı bir döneme sokar. Psikolojik etkilerinden de bahsedilecek olan düşüğün daha çok vücut üzerinde gösterdiği semptomlar hakkında bilgiler verilecek.
Bodur Fetüs Büyümesinin Nedeni Nedir? Belirtileri Nedendir? Fetal gelişimde kısıtlılık veya gelişimde gerilik adı verilen bu rahatsızlık anneyi erken doğum problemi ile karşı karşıya getirebilir. Erken doğum riskinden öte anne karnında kayba bile neden olabilen bir sorundur. Fetüsün rahim içerisinde gelişim geriliği denilen olay normal, olması gereken ağırlığının yüzde olarak bakıldığında %10' un altında seyretmesi durumunda ortaya çıkar. Bu sorunun temelinde yatan neden nedir? Anne karnındaki gelişimin geriliği neden kaynaklanır? Bu soruların nedenlerine göz atalım.
Bodur Fetüs Büyümesinin Nedeni Nedir? Belirtileri Nedendir?
Fetal gelişimde kısıtlılık veya gelişimde gerilik adı verilen bu rahatsızlık anneyi erken doğum problemi ile karşı karşıya getirebilir. Erken doğum riskinden öte anne karnında kayba bile neden olabilen bir sorundur. Fetüsün rahim içerisinde gelişim geriliği denilen olay normal, olması gereken ağırlığının yüzde olarak bakıldığında %10' un altında seyretmesi durumunda ortaya çıkar. Bu sorunun temelinde yatan neden nedir? Anne karnındaki gelişimin geriliği neden kaynaklanır? Bu soruların nedenlerine göz atalım.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Vitrin